Weer op de planken | De Judajaagster

Eindelijk is hier weer een blog. Op mijn compleet vernieuwde blogsite, met kleuren die passen bij mijn thriller De Judajaagster.
Dat is onder andere waaraan ik de afgelopen tijd gewerkt heb. (En aan op de bank zitten, (mentaal) tot rust komen en mijn debuutdal uitklimmen, maar daar gaat het nu niet over.)

Wat leuk was het dat ik vanmiddag weer mocht voordragen. Dat ik weer kon vertellen over het waargebeurde verhaal achter De Judajaagster (het was tenslotte alweer een half jaar geleden dat ik dat deed bij mijn boekpresentatie en bij de signeersessies). Daarna las ik voor, een scene die ik nog niet eerder had voorgelezen en waar ik zelf (tijdens het schrijven met name) met heel mijn gevoel in zat (jankend, maar vertel dat niet verder). Best spannend om dit nu hardop de wereld in te brengen.

Gezelligheid ten top vanmiddag, bij De Schreef#5 in Café Kult in de stad. Zo ontmoette ik de vrolijke Jirke Poetijn die ik alleen maar van Twitter kende, zat ik naast de huidige huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen en naast de ex-huisdichter en er was zelfs iemand die ook bijna Janny Anna Johanna heet, o toeval bestaat niet/ wel*.

Tot slot de foto's, die gemaakt zijn door de altijd attente Maarten Praamstra. Gegroet.
* Doorhalen wat niet van toepassing is


Reacties

Populaire posts van deze blog

Help! Wij schrijvers worden vermoord door de emoticon

Zeg een hoi!

2017: Het jaar van De Droom