Aankondiging ‘Culturele Zondag’ op 28 oktober 2012



Ja zeker! Aanstaande zondag is er weer een ‘Culturele Zondag’ in Het Paleis’ in Groningen. Het thema is dit keer ‘Zingen en Spelen’.

Don Juan
Een grote rol, deze middag, is voor het toneelstuk ‘Don Juan’ van het Noord Nederlands Toneel. Tijdens deze Culturele Zondag is een film te zien van ‘The Making of Don Juan’. De billboards in de stad hangen vol met het knappe gezicht van de hoofdrolspeler van dit hilarische (recensie DvhN) toneelstuk. Zou ‘Don Juan’ er zelf ook zijn? Alleen al de kans op een ontmoeting met deze knapperd laat mij zondag naar 'Het Paleis' rennen.

Oorlog?
Op het binnenplein zijn ‘Guerrilla acts’ uit Don Juan te zien. Mijn ervaring is dat de acts op het plein altijd spectaculair en meeslepend zijn. Iedereen, jong en oud, blijft staan en kijkt. Laat Guerrilla nu net ‘kleine oorlog’ betekenen, dus dat belooft wat.

Open Ateliers
Zo’n vijftig ateliers hebben hun deuren geopend. Dus kom op bezoek bij de kunstenaars en bedrijven in hun werkplaats en laat je inspireren op het gebied van geluidbewerking, sieraden, 17e eeuwse schilderijen en nog veel meer.

Wat is er verder nog te doen?
We gaan zingen deze middag. Dus spaar je stem de komende dagen, zodat je zondag topfit kan meedoen aan de workshop ‘Zingen met Wies’.
Ook presenteren verschillende Groningse koren zich tussen 14.00- 17.00 uur in de Erlenmeyerzaal.

Jij komt toch ook?




Reacties

Populaire posts van deze blog

Zeg een hoi!

Help! Wij schrijvers worden vermoord door de emoticon

150 spannende woorden. Een eitje!